A káposztát és a salátát megmossuk. A káposztából néhány öblös levelet félre teszünk és a többit vékonyra szeljük a salátával együtt. Ezután egy mély tálba rakjuk, megsózzuk majd kicsit meggyúrjuk és hozzáadjuk a kukoricát.
Elkészítjük a majonézt és a többi hozzávalóval tetszés szerint ízesítjük, végül hozzákavarjuk a salátához.
A kész salátát a kis káposzta-csónakokban tálaljuk, sültek mellé ideális, de akár reggeli - vacsora kiegészítőnek is tökéletes.
Megjegyzés:
Napok óta saláta- vacsorára vágyok. Ma teljesítettem kívánságomat :-). És itt egy egyszerű, de régi kedvenc saláta receptem!
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.