A kenyér tésztájához külön-külön összekeverjük a nedves és száraz hozzávalókat, majd a kettőt elegyítjük egymással. (Ne keverjük túl!)
A töltelék esetében is összekeverjük a hozzávalókat.
Kivajazunk egy szögletes parféformát.
A kenyértészta 2/3-át belesímítjuk a formába, majd óvatosan rákenjük a krémsajtot úgy, hogy lehetőleg a kettő ne keveredjen össze. Végül jöhet a kenyértészta megmaradt 1/3 része. Ezt is egyenletesen elsímítjuk.
180°C-ra előmelegített sütőben kb egy órán át sütjük, de folyamatosan figyeljük, mert sütőfüggő. Az első 15-20 perc után, mikor a teteje már szépen megbarnult, fedjük le alufóliával. 45-50 perc magasságában végezzünk tűpróbát! A süteményt csak 15 perc hűlés után vegyük ki a formából. Teljesen kihűlve vágjuk fel.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.