Meghámozzuk a cukkinit, majd hosszában kettévágjuk, kimagozzuk és jól beszórjuk vegeta ételízesítővel.
A húst ledaráljuk, majd hozzáadjuk a tojást, fokhagymát, petrezselymet, ízlés szerint rakunk bele borsot, sót és természetesen a nélkülözhetetlen vegetát. Mindezt jól összedolgozzuk.
A cukkinit megtöltjük és berakjuk a sütőbe, kb. 45 percig sütjük, majd megkenjük a tetejét egy kis tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal, ezután visszarakjuk a sütőbe és kb. 15 percig továbbsütjük. Jó étvágyat hozzá!
Meghámozzuk a cukkinit, majd hosszában kettévágjuk, kimagozzuk és jól beszórjuk vegeta ételízesítővel. A húst ledaráljuk, majd hozzáadjuk a tojást, fokhagymát, petre...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.