A cukrot a vajjal habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat, majd apránként a lisztet és felvert tojásfehérjét. Mikor egynemű tésztát kapunk hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a rumot.
Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük a tésztát, tetejére sűrűn rápakoljuk a gyümölcsöt (kicsit bele is nyomkodjuk).
Általában másfél adagot szoktunk csinálni. Szeretjük ezt a fajta süteményt, mert gyorsan kész van, nagyon finom és mindenféle gyümölccsel megállja a helyét. (szilva, barack, szőlő, körte stb.)
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.