A húst vékony csíkokra vágjuk, enyhén megsózzuk (pici Na Glutamátot is adhatunk hozzá), majd vízben oldott keményítőbe tesszük. Ügyelünk arra, hogy a hús se túl száraz, se túl nedves ne legyen. Ha kész, kicsit félretesszük.
A wokba kb 2-3 dl vizet forralunk, amibe beletesszük kb 2 percre a mustárgumókat főni. Ha kész, kitesszük egy tálra, kiöntjük a vizet, eltöröljük a wokot, majd 3-4 cl étolajat forralunk benne.
Beledobjuk a mustárgumókat, ezeket gyorsan átfuttatjuk a wokon és felöntjük az egészet 2 dl vízzel. Kicsire vesszük a lángot, majd egy csipet sót és Na Glutamátot adunk az ételhez.
Egyesével hozzáadagoljuk a húsokat. Nagyra vesszük a lángot, és még 1-2 percig kevergetjük az ételt.
A húst vékony csíkokra vágjuk, enyhén megsózzuk (pici Na Glutamátot is adhatunk hozzá), majd vízben oldott keményítőbe tesszük. Ügyelünk arra, hogy a hús se túl...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.