26 dkg cukrot, 4 tojás sárgáját habosra keverünk. Lassanként keverünk hozzá 8 evőkanál meleg vizet, 10 evőkanál étolajat és egy csipet sót. 26 dkg lisztbe belekanalazunk fél csomag sütőport és hozzáadjuk a tojásos masszához, tovább kevergetjük. A 4 tojás felvert habját óvatosan a lisztes keverékhez vegyítjük.
Előmelegített sütőben kisebb méretû tepsiben félig megsütjük, majd kivesszük és rádobáljuk a tetszés szerinti gyümölcsöt, készre sütjük. (Azért csinálom így, hogy a gyümölcs ne süllyedjen le a süti aljára).
26 dkg cukrot, 4 tojás sárgáját habosra keverünk. Lassanként keverünk hozzá 8 evőkanál meleg vizet, 10 evőkanál étolajat és egy csipet sót. 26 dkg lisztbe belekanalaz...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.