Mindegyik kehelybe beletördelünk 4-4 kekszet, megszórjuk málnával (hagyunk a tetejére is!).
A tejfölt kikavarjuk a kakaóval, a cukorral és finoman összekavarjuk a tejszínhabbal majd a krémet a kelyhekbe szétosztjuk, végül megint megszórjuk málnával. A tetejét felaprított pisztáciával vagy mandulával díszítjük.
Megjegyzés:
A mai egyszerû ebédünk mellé (tepsis csirkecombok) egy gyors édességet dobtam össze. A desszert Mamihami receptje nyomán készült, bár az is igaz, hogy a tejföl és a kakaón kívül minden hozzávalót helyettesítettem :-) No de az ötlet tõle származik!
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.