A kekszet daráljuk le, majd gyúrjuk össze 4 dkg vajjal és tegyünk hozzá annyi tejfölt, hogy tészta állagú masszát kapjunk. Kézzel lapítsuk el egy 18 cm átmérőjű torta- vagy piteformába. Amíg a krémet elkészítjük, tegyük hűtőbe.
A krémhez jól mossuk meg a citromokat, reszeljük le a héjukat, facsarjuk ki a levüket. Mérjük ki a citromlét, majd adjunk hozzá annyi vizet, hogy végül 0,5 l-t kapjunk. A pudingport keverjük el a citromleves vízzel, cukorral és adjuk hozzá a citrom héját is. Miután besűrűsödött, még melegen keverjünk bele 10 dkg vajat. Kicsit hűtsük le, majd kenjük rá a kekszes tortalapra. 1-2 órára hűtőbe állítjuk.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.