Felforrósítjuk a wokot (hogy az esetlegesen benne maradt víz elpárologjon), beleöntjük az olajat (kb. 4 cl). Ebben az esetben elég enyhén felforralni, az extrém hőfok veszélyes lehet. Beleöntjük a forró olajba az apróra vágott újhagymát, fokhagymát, a húst és a szójaszószt. (Tehetünk bele Erős Pistát is). Átforgatjuk, majd felöntjük az egészet 1 l vízzel.
Felaprítjuk apró kockákra a falafüle gombát, a bambuszt, a burgonyát, majd ezeket is hozzáadjuk a leveshez. Megsózzuk, borsozzuk az ételt, majd kínai sót teszünk bele (Na Glutamát megy bele). Belekeverünk egy tojást.
Egy tálban sima vízzel lisztet keverünk el, majd a masszából kisebb galacsinokat – tésztadarabokat – szaggatunk a levesbe, amennyit szeretnénk. Végül az apróra vágott paradicsomot és zellert is beletesszük az ételbe. Megöntözzük az egészet néhány csepp szezámolajjal.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.