1/2 kocka margarint felforraljuk a 2 dl vízzel, hozzáadjuk a 2 dl lisztet és a 1/2 csomag sütőport. Addig főzzük, amíg el nem válik az edény falától. Levesszük a tűzről és kézi mixerrel hozzákeverjük egyesével az 5 tojást.
A tésztát két felé osztjuk, mindegyiket elsimítjuk kiolajozott tepsibe és 200-220 fokon megsütjük.
A krém: A hozzávalókat felfőzzük, az egyik lapra ráöntjük a krémet, a másik lapot rátesszük a tetejére, megszórjuk porcukorral. Ha kihűlt, fogyaszthatjuk.
1/2 kocka margarint felforraljuk a 2 dl vízzel, hozzáadjuk a 2 dl lisztet és a 1/2 csomag sütőport. Addig főzzük, amíg el nem válik az edény falától. Levesszük a tűzről &ea...
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.