A piskótához a tojásfehérjét felverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojássárgákat, majd a száraz hozzávalókat. 26 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt tortaformában kisütjük. Ha kihűlt 3 felé vágjuk.
A narancsos krémhez vaníliás pudingot főzünk, kihűtjük. A vajat kikeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a tojássárgáját, végül a narancs reszelt héját, levét. A pudingot kézi habverővel fellazítjuk, majd a vajas keverékkel kihabosítjuk.
A csokoládés krémhez gőz fölött felolvasztjuk az étcsokoládét és a vajat, majd a kakaóport, a porcukrot, ízlés szerint rumot, végül a tejszínt. Teljesen lehűtjük, majd habverővel habosra kikavarjuk.
A csokoládés krém 1/3-át rákenjük az alsó tortalapra, a következő emeletre kerül az összes narancskrém. A torta tetejét és oldalát bevonjuk a csokikrémmel. Zselatinba mártott narancs szeletekkel díszítjük.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.