Keverjük össze simára a vajat és a mogyoróvajat. Tegyük bele a vaníliát és a sót. Felváltva adjuk hozzá a tejet és a porcukrot, majd az alapanyagokat keverjük el jól minden hozzáadás után. Ha ez túl lágy, adjunk hozzá porcukrot, ha túl sűrű, adjunk hozzá egy kevés tejet.
Dobdjuk be a tésztát a fagyasztóba körülbelül tizenöt percre, amíg felolvasztjuk a csokoládét.
Helyezzük a csokoládé chipset egy hőálló tálba, és kapcsoldjuk be a mikrót 20 %-ra. Keverjük meg minden 45 másodpercben vagy amíg lágy nem lesz. Kenjük rá az olvasztott csokoládét a sütire.
Rakjuk vissza a fagyasztóba és hagyjuk, hogy a csokoládé megkeményedjen, mielőtt felvágnánk .
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.