A hagymákat megpucolom. A vöröshagymát apró kockákra vágom és az olajon üvegesre pirítom. A fokhagymát apróra vágom vagy fokhagymanyomón áttöröm és hozzáadom a vöröshagymához. Kicsit megpirítom, majd hozzáadom a lecsóalapot, és 5-6 percig párolom. Fűszerezem a sóval és a borssal. Beleteszem az egyben hagyott, de jól megmosott csirkecombokat és minden oldalát megpirítok. Mikor egy kevés levet engedett beleteszem a pirospaprikát, felöntöm annyi vízzel, ami ellepi és készre főzöm.Tésztával tálalom.
Megjegyzés:
Egy gyors, finom pörkölt receptet hoztam mára. Én személy szerint imádom, sok-sok tésztával és egy kis csalamádéval :) Remélem nektek is tetszeni fog a recept és elkészítitek.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.