Következő recept Következő recept
Receptek képekkel, Sütemény receptek képekkel, Muffin receptek, Szárnyas ételreceptek, Torta receptek
Itt vagy: Gasztrostudio.hu címlap › Recept › Kelt tészták › Bukta

Bukta recept

Gasztrostúdió fakanál Kedvenc receptek közé
Vedd fel a könyvjelzőid közé a  receptet
Print Friendly and PDF Megosztás
Elkészítése: gyakorlottaknak |  
Kalória: átlagos |  
Előkészület: 60 perc |  
Sütés: 40 perc |  
Sütési mód: alul-felül sütés |  
Sütési hőfok: 180 °C |  
Költség: 350 Ft |  
Pin It Megosztás Nyomtatás
Megjegyzés:
Készülhet még a tésztából:töltött kalács, fonott, mazsolás, kakaós kalács, briós, aranygaluska, barhesz, bukta, lepények, pogácsa, pizza, -bár ehhez olajat szabunk ki zsiradéknak. Bő forró (160°C) olajban: két ütemben, fedővel, majd fedő nélkül (pl.: farsangi fánk, lángos, forgácsfánk, túrós perecek). Faszénparázs felett: az erdélyi eredetű kürtöskalács sül ily módon.
Értékeld a receptet:
Hollóné Balogh Nikolett receptje
Kelt tészták  |  Babáknak:12-18 hónap  |  90 n. diéta - szénhidrátnap,  | desszert  |  sütőben sütve  |  cukormentes, | egész nap,  |  egész évben |  házibuli, lakto vega
Hirdetés
Hirdetés




Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Fontos tudnivalók a 28. Budapest Borfesztiválhoz!

budavari-borfesztival-2019palota_639A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.

28. Budapest Borfesztivál 2019

budavari-borfesztival-2019_640A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a
főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és
esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi
kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a
helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért
övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb
borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most
is felejthetetlenné.

Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Recept magazin Impresszum | Médiaajánlat | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | +Gasztrostúdió.hu