Darabold ,apró vékony csíkokra a húst,és a szalonnát.A vöröshagymát és a szalonnát egyszerre pirítsd meg kevés olajon,vagy zsíron.Majd tedd bele a húst.Piríts tovább míg a hús levet ereszt ,és így párod,füszerezd,és tedd közzé a foghagymát.Vizet ne használj a fözéshez,mert a hús enged annyit amin megpuhul.Mikor puha a hús akkor piritsd le zsírjára majd tedd közzé az elöre megfözött zöldborsót.Rotyansd össze öket.Sült burgonyával tálald.
Megjegyzés:
Nagyon finom, és nagyon mutatós.
Értékeld a receptet:
Kocsisné Magyar Erika receptje
Egytálétel |
főétel | ebéd, | egész évben | minden ünnepre illik,
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.