A tojásfehérjét csipet sóval és a víz felével keményre felverem, majd hozzáadom a cukrot és amikor a cukor elolvadt hozzáadom az olajjal elkevert tojássárgáját és még pár percig habosra verem.
Amikor már elég habos hozzákeverem a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapiros sütőlapon 180 C fokon megsütöm.
Amikor kisült három egyenlő részre vágtam és megtöltöttem.
A pudingot a tejjel és a cukorral a szokásos eljárással felfőzöm.
Amikor leveszem a tűzről hozzáadom a margarint kikeverem és ezzel megtöltöm a lapokat.
A tejszínt habbá verem és a tésztát feldíszítem.
A habra gránátalma magokat tettem és olvasztott csokival lespricceltem.
Megjegyzés:
Mivel banánízű pudingporom volt otthon gondoltam eggyet és ez lett belőle.
Értékeld a receptet:
Maria Domjan receptje
Édes süti |
90 n. diéta - szénhidrátnap, | desszert | sütőben sütve | egész nap, | egész évben | minden ünnepre illik,
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és este is káprázatos panoráma társaságában kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban. A vendégek nappal és esti fényében is káprázatos panorámát élvezve kóstolhatják meg a közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. Az idei év fókuszába az Egri borvidék, a Bikavérek és Egri Csillagok, a helyi gasztronómia és kultúra kerül. A borok kóstolásán kívül megismerkedhetünk a Bikavért övező legendákkal, hungarikum borunk készítésének titkaival. Európa legszebb borfesztiválján a bor és kultúra találkozását gazdag zenei és gasztronómiai kínálat teszi most is felejthetetlenné.