Gazdag házi tésztaleves
- Felforrósítjuk a wokot (hogy az esetlegesen benne maradt víz elpárologjon), beleöntjük az olajat (kb. 4 cl). Ebben az esetben elég enyhén felforralni, az extrém hĹ‘fok veszél tovább >>>
|
|
Gombás-bambuszos kacsa
- A kacsamellet 15 percig vízben fĹ‘zzük, némi szecsuáni borssal, szójaszósszal, sóval, kevés hagymával és fokhagymával fűszerezzük. Amint kész van, a h&u tovább >>>
|
|
Gong-bao csirke
- A filézett csirkemellet apró (kb. 1x1x1 cm) kockákra vágjuk. A húst beletesszük egy edénybe, majd összekeverjük keményítĹ‘vel és vízzel (arány 2:10) tovább >>>
|
|
Hagymás sertés pekingi módra
- 1. A húst vékony csíkokra vágjuk fel, majd adjunk hozzá vizet és akeményítĹ‘t. Fontos, hogy a hús ne maradjon sem száraz, sem túl nedves.
- A wokban kb 4 c tovább >>>
|
|
Hagymás sertĂ©scsĂkok
- A húst feldaraboljuk vékony szeletekre (1-2 mm vastag, de lehet nyugodtan széles). Összekeverjük kb. 1-1,5 teáskanálnyi keményítĹ‘vel. Kis vizet adunk hozzá. A vörö tovább >>>
|
|
Halaromájú sertés
- A hosszúkás, vékony szeletekre vágott sertéshúst beletesszük egy edénybe, majd összekeverjük keményítĹ‘vel és vízzel. A húsnak enyhén tovább >>>
|
|
Három finomság saláta
- A tengeri algát, üvegtésztát, erĹ‘s paprika szeleteket és szójabab csírát belerakjuk egy edénybe. Felaprítjuk a fokhagymát, majd hozzáadjuk a zölds&eacut tovább >>>
|
|
Húsmetélt leves mustárgumóval
- A húst vékony csíkokra vágjuk, enyhén megsózzuk (pici Na Glutamátot is adhatunk hozzá), majd vízben oldott keményítĹ‘be tesszük. Ügyelünk arra, hogy tovább >>>
|
|
Illatos gombás kĂnai kel
- A szárított illatos gombát meleg vízbe rakjuk (a víz a gomba mennyiségének a duplája legyen) és hagyjuk néhány percig állni. Ha a gomba normál m&eacu tovább >>>
|
|
KĂnai sĂĽlt banán
- MindenekelĹ‘tt megcsináljuk a tésztát, azaz a banán "panírját". Ez abból áll, hogy három evĹ‘kanál finomlisztet, két evĹ‘kanál keményítĹ‘t &ou tovább >>>
|
|