A fehér fafüle gombával készülő
- A 2 db fehér fafüle gombát meleg vízbe helyezzük 10 percig, hogy megpuhuljanak és "kirúgják magukat". Kivesszük a gombákat, majd kisebb darabokra vágjuk fel Ĺ‘ket.
tovább >>>
|
|
Ananászos csirke
- A filézett csirkemellet apró kockákra vágjuk. A húst beletesszük egy edénybe, majd összekeverjük keményítĹ‘vel és vízzel. A húsnak enyhén isz tovább >>>
|
|
Chilis csirke
- A csirkecombot kb 20 perc alatt forró vízben megfĹ‘zzük. A csirkecombokból eltávolítjuk a csontokat, majd srégen felvágjuk csíkokra.
- Felvágjuk a paprikánka tovább >>>
|
|
CsĂpĹ‘s káposzta
- A káposztát hajszálvékony szeletekre vágjuk. (Tehetünk hozzá vékonyra szeletelt répát is). ErĹ‘s Pistával egyenletesen, kézzel összedolgozzuk. Kevé tovább >>>
|
|
Csirke shanghai mĂłdra
- A csirkecombot kb 20 perc alatt forró vízben megfĹ‘zzük, amelyet szecsuáni borssal ízesítünk.
- Felaprítjuk a fokhagymát, a gyömbért és a pór&eacut tovább >>>
|
|
Édes-savanyú amur
- 1. Az amurt megsózzuk, bevizezzük, majd vékonyan beirdaljuk (bevágjuk) keresztbe az egyik-, illetve hosszában a másik oldalon. A halat beletesszük egy edénybe, majd összekeverjük tovább >>>
|
|
Édes-savanyú csirke
- A filézett csirkemellet apró kockákra vágjuk, enyhén sózzuk, borsozzuk. A húst beletesszük egy edénybe, majd összekeverjük keményítĹ‘vel és ví tovább >>>
|
|
Erős-savanyú leves
- Felaprítjuk egészen kis darabokra (kb. 3x3x3mm) a fokhagymát, a sárgarépát, a falafüle gombát, a bambuszt, a tofut és a húst. Felverjük enyhén a tojást. tovább >>>
|
|
Fokhagymás tengeri alga
- A tengeri algát 4-5 órával a fĹ‘zés elĹ‘tt kivesszük a zacskóból, langyos vízbe tesszük, majd csíkokra vágjuk.
- Kb 10 dkg uborkát vékony cs&iacu tovább >>>
|
|
Fokhagymás uborka
- Az uborkát feldaraboljuk kb. 2x2x2cm kockákra. Ezt belerakjuk egy edénybe. Felaprítjuk a fokhagymát, hozzáadjuk az uborkához. Hozzáadunk néhány csepp szezámolajat tovább >>>
|
|