|
Indiai receptek a Maharaja étteremtől
|
Pakora (indiai zöldsĂ©g panĂrban)
- Egy tálba beleszórjuk a csicseriborsólisztet, majd sót, csilit, petrezselyem zöldet, kurkumát adunk hozzá és kézzel elkeverjük. Hozzáadunk annyi vizet, hogy híg tovább >>>
|
|
Pakora kenyér
- Egy tálba beleszórjuk a csicseriborsólisztet, majd a sót, a csilit, a petrezselyem zöldet, végül a kurkumát és kézzel elkeverjük. Hozzáadunk annyi vizet, hogy h&i tovább >>>
|
|
Pandzsabi csirkecomb
- Egy edénybe bedobjuk a vajat, és nagy lángon megvárjuk, amíg felolvad. Hozzáadjuk az elĹ‘zetesen apróra vágott hagymát, majd a zöldborsót és 2-3 percig keverg tovább >>>
|
|
Pullao–fűszeres indiai basmati rizs
- A vizet felforraljuk. A rizst szárazon pirítjuk egy serpenyĹ‘ben kb 2-3 percig. Ügyeljünk a folytonos kavarásra, hogy a rizs nehogy odakapjon! Hozzáteszünk 1 tk sót és 1 ek éto tovább >>>
|
|
|
|
|