Új csokoládémanufaktúrát avatott Angyalföldön a kézzel készült, sok millió féleképpen összeállítható,
személyre szabható magyar sikercsokoládé - a chocoMe. Az avatóünnepség résztvevői már az
új üzemben kóstolhatták meg a chocoMe karácsonyi kollekcióját, illetve részt vehettek egy olyan üzemlátogatáson is, ahol a chocoMe csokoládék készítésének minden fortélyát megtekinthették.

“Vállalatunk dinamikus fejlődése és vásárlóink harmadik éve bennünket kísérő óriási szeretete azt eredményezte, hogy új manufaktúránkban már 300 m2-en készíthetünk csokoládét” - mondta
el Mészáros Gábor chocolatier, a chocoMe tulajdonosa. “Módfelett örülünk, hogy már az új
létesítményünkből szolgáljhatuk ki a spanyol, francia, svájci, osztrák, cseh, szlovák, román, svéd és litván piacokat is.“ tette hozzá a nemrég Magyar Brands 2012 díjat, Év Webshopja bronzérmet is begyűjtő tulajdonos.
Ebedli Gyula belsőépítész, a manufaktúra kreatív megálmodója elmondta, hogy az új üzem tervezése a termék filozófiája alapján történt, ezért kerültek megvalósításra egy termelőüzemhez képest szokatlan, formabontó megoldások melyek kellemes munkakörnyezetet biztosítanak. A látogatók az óriási méretű kapuzat alatt áthaladva, majd a kristályfal folyosón végigsétálva juthatnak be a váratlan színvilágú kézműves műhelybe.
„Angyalföld, ipari környezet - meghatározó volt az indulásnál, a tervezésnél ez a hangulat. Az épület
külső megfogalmazása ehhez idomult. Egy kapuzat megalkotásának a segítségével szerettünk volna
fizikai és lelki kontrasztot építeni, amely „magasabb minőséget” vetít előre a megérkező számára.
A manufaktúrába belépve ugyanennek a filozófiának a megtestesülését láthatjuk, hiszen egy erős
funkcionális osztással kellett dolgoznunk. Ezt kellett felruháznunk olyan elemekkel, amelyek segítségével
a manufaktúra vonzó és látványos „hely” lett mind az itt dolgozóknak, mind az idelátogatóknak” -
mondta el Ebedli Gyula. “chocoMe karácsonyi kollekció”
Az üzemavató ünnepségen bemutatták a vállalat 2012-es Karácsonyi Kollekcióját is, amelyben a
karácsonyi ünnepekre jellemző ízek, fűszerek, illatok dominálnak. A chocoMe szerint az idei karácsony slágergyanús összeállítása a tahiti vaníliaporral fűszerezett tengerisós, karamell csokoládé pasztillás, pekándiós tejcsokoládé lesz.
A nap folyamán Rézangyal pálinka és csokoládé, valamint bor és csokoládé összekóstolás is zajlott, az új trend kedvelői pedig Strongbow cider-rel lazíthattak.