Budapest, illetve az egész ország nagy örömére megnyílt a chococo csokoládérium- és csokoládéüzlet, ahol több mint 3,000 féle csokoládékészítmény várja az érdeklődőket. A tulajdonosok már sikerre vittek egy csokoládé outletet a budapesti Bródy Sándor utcában, elkötelezett hívei a minőségi csokoládékészítésnek- és fogyasztásnak. Az üzlet belsőépítészeti terveit a Geppetto belsőépítészeti stúdió készítette, az üzlet arculatát az Avalanche Kreatív Ügynökség készítette.
A chococo hivatalos nyitóünnepségén négy csokoládémester erre az alkalomra készített csokoládékreációit lehetett megkóstolni. Mészáros Gábor chocolatier, a chocoMe kitalálója, Szántó Tibor csokoládékészítő mester, Varga Gábor mestercukrász, a www.desszert.eu oldal kitalálója és Király Anita (a Lucullus BT csokoládéoktatója) házilag készített csokoládé-különlegességekkel kápráztatták el a vendégeket.
Az est tapas-improvizációt Nánási Lajos (Atakám étterem) készítette, amelyhez remekül passzolt a dél-afrikai Amarula krémlikőr.
Turóczi Gábor, a Lucullus BT gasztronómiai egyesület (a chococo együttműködő partnere) vezetője örömét fejezte ki az iránt, hogy újabb hely ad majd teret Budapesten a minőségi csokiimádatnak. A chococo a jövőben is tervezi, hogy előrecsomagolt csokoládéi mellett a kézműves csokoládék bemutatóját, illetve felolvasóesteket, egyéb kulturális/szakmai rendezvényeket is szervez.