Újabb mérföldkő a világsikerű chocoMe életében: a manufaktúra október harmadik hétvégéjén ünnepélyes keretek között megnyitotta svájci csokoládéboltját.
A Zürich melletti, Svájc egyik legexkluzívabb kisvárosaként számon tartott Zollikonban található schoggiBar showroomként is működik, ahol a világ minden tájáról érkező érdeklődők, az igazi ínyencek és a hithű csokoládérajongók egyaránt megtalálhatják a számításukat.
A nagyszabású megnyitón, mint jelentős nemzetközi gasztro-eseményen Magyarország Nagykövetsége, a Svájci Konzulátus és a Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara is részt vett.
A Svájcban található, új chocoMe bemutatóterem címe:
schoggiBar - 8702 Zollikon - Alte Landstrasse 70 – www.chocome.ch - caroline@chocome.ch
Az eseménnyel egy időben a chocoMe sikerszériája is folytatódott: a manufaktúra a nagy presztízsű International Chocolate Awards 2017-es versenyén hét újabb díjat zsebelt be. A kelet-európai döntőben a következő ínycsiklandó csokoládé összeállítások nyerték el a zsűritagok tetszését:
Ezüstérmesek:
chocoMe Entrée/Carré táblás szőkecsokoládé: Maldon só, fekete szezámmag, szicíliai mandula
chocoMe Entrée/Carré táblás szőkecsokoládé: Tonkabab, tört kakaóbab, szicíliai mandula
chocoMe Entrée/Carré táblás szőkecsokoládé: Fekete só, pekándió, kesudió
Bronzérmesek:
chocoMe Délice Carré 72,2% étcsokoládé kampoti borssal
chocoMe Raffinée – Tonkababos szőkecsokoládéval bevont karamellizált makadámdió
chocoMe Entrée/Carré táblás szőkecsokoládé: Etióp Yirga kávé, lio karamell, Piemonte-i mogyoró
A verseny világbajnokságának döntője és eredményhirdetése idén is Londonban, a The Chocolate Show rendezvény keretein belül került megrendezésre, ahol a chocoMe-nek a fehércsokoládés kategóriában sikerült bronzérmet szereznie a chocoMe Entrée/Carré táblás szőkecsokoládéval, amely Etióp Yirga kávé, liofilizált karamell és Piemonte-i mogyoró bűvös találkozásából született.
A chocoMe ezzel az újabb ragyogó sikerrel immár 52-re gyarapította a nemzetközi szakmai elismeréseinek számát.
Copyright: Gasztrostúdió.hu Online Gasztronómiai és Képes Receptmagazin 2003-2024