|
Mustáros, Confit Nyúl
- KeverĹ‘tálba összekeverünk 2 evĹ‘kanál almaecetet a mustárral, majd fóliával letakarjuk és 6 órát szobahĹ‘mérsékleten állni hagyjuk. Ez azért sz&u tovább >>>
|
|
Osso Buco
- Ez az olasz fĹ‘étel kiváló a hideg téli napokon. Próbáljuk a borjú lábszárat szeletelve venni, ha nem sikerül, akkor az egész darabokat le kell fagyasztanunk, majd h tovább >>>
|
|
Rozmaringos, narancsos bárányborda
- Az anyagokat összekeverjük a bordák kivételével. Ez lesz a páclevünk. A bordákat csont mellett keresztbe félbevágjuk, pácoljuk (30 perc), majd forró grillen s&uum tovább >>>
|
|
Rozmaringos, narancsos bárányborda sáfrányos rizottóval
- Az anyagokat összekeverjük, ez lesz a páclevünk. A bordákat csont mellett keresztbe félbevágjuk, pácoljuk (30 perc), majd forró grillen sütjük. A jó bárá tovább >>>
|
|
Serpenyőben sült lazac, sült céklával
- Magasabb falú sütĹ‘ serpenyĹ‘be tesszük a megmosott céklákat.( Nem kell megpucolni Ĺ‘ket.) Meglocsoljuk olíva olajjal (ne sajnáljuk) és ecettel, só majd bors következik. Alum&i tovább >>>
|
|
Tamale (BBQ Csirkés)
- A kukorica leveleket áztassuk be langyos vízbe addig, amíg megpuhulnak. (kb. 30 perc) Turmixgépbe jól összekeverjük a kukoricadarát, az olajat, a sót és a csirke levet. A fĹ‘ tovább >>>
|
|
Tuile (tonhalas előétel tölcsérben)
- Hét evĹ‘kanál lisztet összekeverünk négy kávéskanál cukorral és egy kávéskanál durva sóval. Külön edényben habosra keverünk 12 deka tovább >>>
|
|
|
|
|