|
Ahi Tuna Fürj Tojásokkal
- A tonhal darabot fűszerezzük sóval és Ĺ‘rölt fekete borssal, majd bele- hempergetjük köménymagba. Forró serpenyĹ‘ben egyenletesen, hirtelen minden oldalát megsütjük. A hal be tovább >>>
|
|
Bambuszos Füstölt Polip Saláta
- Lábasba tesszük a polipot, a vörösbort ráöntjük és annyi vizet teszünk rá, hogy ellepje. Adjuk hozzá a hagymát, a zellert, kakukkfüvet és a babérleve tovább >>>
|
|
Chocolate Souffle
- A souffle készítését a sütĹ‘ elĹ‘melegítésével kezdjük. A hĹ‘fok 190°C legyen.
- KeverĹ‘tálban összekeverjük a következõket:-tojás s& tovább >>>
|
|
Couscous saláta zöld paprikával és paradicsommal
- SerpenyĹ‘ben felforraljuk a vizet és belekeverjük a couscoust, lefedjük , tűzrĹ‘l levesszük és 10 percig állni hagyjuk.
- Közben a paprikákat kockákra vágjuk, az ubork&a tovább >>>
|
|
Gumós édeskömény és narancs saláta
- Páclé: keverĹ‘edénybe jól összedolgozzuk az anyagokat, olíva olaj, narancslé, fokhagyma, petrezselyemzöld, só és bors.
- Az édesköményt hossz&aacut tovább >>>
|
|
Gyömbéres-szójás padlizsán
- Petrezselyemzöld apróra vágva. A padlizsánt ujjnyi vastag darabokra szeleteljük, enyhén sózzuk, majd fél órát pihentetjük. Enyhén leöblítjük a sz tovább >>>
|
|
John Maydeck legendás BBQ oldalasa
- A kockázott hagymát és a kinyomott fokhagymát olajon megüvegesítjük. Hozzáadjuk a barna cukrot és a mustárt. Amikor a cukor elolvadt (kb 2-3 perc), beleöntjük a ket tovább >>>
|
|
Lassan Sült Fokhagymás Paradicsom
- A paradicsomot félbevágjuk, majd tepsibe helyezzük és olívaolajjal meglocsoljuk. Sóval, Ĺ‘rölt fekete borssal ízesítjük, apróra vágott fokhagymával é tovább >>>
|
|
Lazac Steak fűszeres vinaigrettel
- Lazac sütése: A lazacszeleteket sózzuk, borsozzuk, bekenjük a mustárral, megszórjuk a fűszernövényekkel, jól megnyomkodjuk és forró (hĹ‘álló nyelű) serpe tovább >>>
|
|
Marokkói zöldségleves
- Zöldségeket és a hagymát felkockázzuk és olajban pároljuk 5 percig, majd hozzáadjuk a kockázott tököt, kakukkfüvet és az alaplevet. Letakarjuk és lass tovább >>>
|
|
|
|
|