AndalĂşz kagylĂłtorta, kandĂrozott naranccsal Ă©s mazamorrával
- Tisztítsuk meg a kagylót. A salottahagymát és a metélĹ‘hagymát szintén tisztítsuk meg és vágjuk apróra. Adjunk az egészhez sót és olajat &iacu tovább >>>
|
|
ArticsĂłka olĂva olajban, huelvai fehĂ©r garnĂ©larákkal
- Montillana szósz elkészítése: Pirítsuk meg a fokhagymát az olajban, adjuk hozzá a sonkát és várjuk meg, míg az illatát megérezzük, majd adjuk ho tovább >>>
|
|
Friss kagyló tökkrémmel és misoval
- Az "aigo bolido" elkészítése: Az összes hozzávalóját 30 percig fĹ‘zzük, majd leszűrjük és a levest félretesszük. Aranybarnára pirítjuk a hagymá tovább >>>
|
|
Hideg előétel tojássárgájával, ibér sonkával és kaviárral
- A blini valamennyi összetevĹ‘jét beletesszük a turmixgépbe és sűrű masszát készítünk. Egy forró serpenyĹ‘ben vajat olvasztunk és egy evĹ‘kanálnyi masszát tovább >>>
|
|
Malac fokhagymakrémmel és narancskrémmel
- A malac elkészítése: Vágjuk a malacot 6 részre. Mindegyik darabot helyezzük az olívaolajjal, kardamommaggal és sóval egy vákuumos zacskóba és helyezzük a tovább >>>
|
|
Mandulakrémben áztatott kenyér
- A mandulakrém elkészítése: A tejbĹ‘l, a keményítĹ‘bĹ‘l, a cukorból és a tojássárgájából sütemény-krémet készítü tovább >>>
|
|
Spanyol tengeri hal, rukkola szĂłsszal y tintahal csĂkokkal
- Óvatosan tisztítsuk meg a halat ügyelve arra, hogy ne sérüljön meg és tegyük félre.
- A krém elkészítéséhez távolítsuk el a hib& tovább >>>
|
|