Bemutatkozás
Honlapunk 2003 derekán kezdte el
mûködését. Ez a
weboldal egy vendéglátásban
és gasztronómiában
jártas csoport kitartó munkájának
eredménye. Honlapunkkal az igényes
gasztronómiát és vendéglátást
vagyunk hivatottak képviselni.
Ezért a Gasztrostúdió
szerkesztõi csapata gondozásában
megjelenõ gasztronómiai magazin
könnyed és átfogó
tartalmával olvasmányos formában
igazi magazinként hivatott helyet
foglalni az Online média világában,
felhívva látogatóink
figyelmét a hazai és a nemzetközi
gasztronómia legkülönfélébb
területeire.
A honlapunkon tájékozódhatnak
a gasztronómia, vendéglátás
és az azzal kapcsolatos aktuális
témákról valamint ételek
receptjei között válogathatnak.
A rovat-struktúra is e széleskörû
tájékoztatási célnak
figyelembe vételével lett
kialakítva. A szerkesztõi
csapatunkkal nem csupán egy receptes
weblapot hoztunk létre, hanem egy
széles körû ismeretanyagot
tartalmazó igényes magazint,
ahol a kezdõ háziasszonyoktól
a borbarát férfiakon át
az ínyencekig mindenki megtalálja
érdeklõdési körének
megfelelõ cikkeket, témákat.
A különbözõ rovatainkkal
a potenciális olvasótábor
több csoportját céloztuk
meg. Általános célközönségünk
az aktív internetezõként
napi munkájában és
élete egyéb területein
is az Internet segítségével
tájékozódó átlagos
vagy átlag fölötti jövedelemmel
rendelkezõ, közép és
felsõfokú végzettséggel
rendelkezõ, 18-55 év közötti
hölgyek és urak csoportja.
Tudta Ön, hogy
A Gasztrostúdió olyan rendezvények
médiatámogatója, mint
pl. Elsõ Magyar Borok Bálja,
Elsõ Szegedi Pálinkafesztivál,
Dödölle és Újbor
fesztivál Nagykanizsa, Nemzetközi
Tiszai Halfesztivál - Szeged.
A Gasztrostódiónak már
több mint 75 honlap és több
tucat Startlap.hu aloldal partnere valamint
28 weboldalon a saját gasztronómiai
rovatunk is megjelenik.
Olvasóink írták:
A tavalyi év elején
fedeztem fel a honlapot, tetszik a rovatok
sokszínûsége, és
hogy nagyon sok új információt
kapok a honlapról, eddig szinte minden
kérdésemre kaptam választ.
Stahlné Mónika
Nagyon kedvelem. Rendszeresen figyelemmel
kísérem az itt megjelent cikkeket,
recepteket. Ez utóbbiakat ki is próbálom.
Nem pusztán használhatóak,
pénztárca kímélõk,
finomak és az esetek nagy százalékában
rendkívül ötletesek is.
Az Íz-kalauz rovatot kedvelem és
nagyon fontosnak tartom. Az íz kalauz
különösen a fiatalabb, kezdõ
háziasszonyoknak nyújt fontos
információkat. Természetesen
nekünk, közép ill. idõsebb
korosztálynak is izgalmas új
információt. Pál
Józsefné Ildikó
Az oldal nagyon tetszik, több
információt is tartalmaz és
nagyon jól átlátható.
Konta Valéria
Az oldalra akkor bukkantam, mikor
karácsonyi recepteket kerestem. Gondoltam
meglepem a családot valami újdonsággal.
Sikerült is. Paradicsomos foghagymás
lazacot készítettem. A receptet
a Gasztrostúdióból
lestem le. Nagyon jól sikerült.
Az oldal nagyon jó, szerintem az
egyik legjobb gasztronómiai honlap.
Mindent meg lehet találni az egyszerû
ételektõl a bébiételekig.
Ez nagyon tetszik. A képeken ínycsiklandóan
néznek ki az ételek, az ember
rögtön kedvet kap hogy kipróbálja.
Szele Judit
A Gasztrostúdióról
a múlt héten értesültem
Interneten keresztül, miközben
karácsonyi recepteket böngésztem.
Nagyon tetszik az Önök honlapja
és a gasztronómiával
kapcsolatos dolgok széles skáláján,
mindent megtaláltam, ami segítséget
nyújt a készülõdésben.
Nagy-Mélykuti Andrea
Tetszésemet hamar elnyerte
a lap, mivel egy helyen mindent megtalálok,
ami a gasztronómiához tartozik.
Legyen az recept, vagy étterem ismertetõ,
segítséget nyújtanak
a fûszerek világában
való barangoláshoz, konyhai
trükköket kapunk, de sorolhatnék
megannyi pozitívumot. Druhapolcsik
Zsuzsanna
Azt, már nem tudom, hogyan
találtam a Gasztrostúdió.hu
honlapra, mert már olyan régen
volt. Feleségem olvassa fõleg
az új, meg még újabb
recepteket (én meg élvezem
a megvalósult ételeket). Tetszik
a honlapon, hogy nagyon jól áttekinthetõ,
ízléses, szép színes,
de nem hivalkodó. Jó, hogy
a reklámok is illeszkednek a színvonalhoz.
Már ajánlottam másoknak
is. Hományi Zoltán
Mivel néhány éve
kaptam egy számítógépet
a gyerekeimtõl, megtanultam az Interneten
is eligazodni, és mára jó
barátságban lettem vele. Mivel
naponta fõzök, gyakran tévedek
gasztronómiai tárgyú
honlapokra, így találtam magukra
is. Nagyon jók a receptek, és
az egyéb hírek is tetszenek,
mindig elolvasom õket. Ha mi magunk
nem is túl gyakran jutunk el éttermekbe
(évente azért 3-4 alakalommal
igen), meg egyéb gasztronómiai
fesztiválokra, azért jó
hallani ezekrõl is. Én azt
hiszem, hogy éppen a googl keresõbe
írtam be egy étel nevét,
amit az unokáim kértek, hogy
fõzzek, és akkor dobta ki
Önöket, mint találatot.
No azóta vagyok heti 4-5-ször
látogatójuk. Balog Lászlóné
A Gasztrostúdió.hu koncepciója
A Gasztrostúdió.hu Online
gasztronómiai magazin megalkotásakor
célunk egy olyan médium létrehozása
volt, amely a gasztronómia több
területével is foglalkozik és
olvasóinknak ezt átlátható
és könnyen érthetõ
formában nyújtsuk. A honlap
szerkesztésében szakácsok,
cukrászok és különbözõ
témák szakértõi
nyújtanak segítséget,
azért hogy olvasónknak valóban
értékes és hasznos
információkat adhassunk át.
A Gasztrostúdió.hu jellemzõi
- Hasznos mert szolgáltatásaink
valós igényt elégítenek
ki.
- Mindig aktuális mert receptjeink
és témáink mindig igazodnak
az aktuális ünnepekhez, évszakokhoz,
rovataink naponta és hetente frissülnek.
- Kultúrált mivel a
gasztronómiát, mint értéket
jelenítjük meg.
- Szórakoztató hiszen
írásaink, receptjeink hangvétele
könnyed és képekkel illusztrált.
- Egyéni cikkeinket egyedi
hangnemben és stílusban olvashatják.
- Rugalmas mert olvasóink
és partnereink kérdéseire
igyekszünk mielõbb válaszolni.
- Marketingszempontú mert
törekszünk mind olvasóink,
mind hirdetõink igényeinek
kielégítésére.
Honlapunk legfõbb pillérei:
Íz-kalauz rovat,
Marton János receptjei,
Teázó rovat
Borozó rovat
Vendéglátóhely ajánló,
Magyar márkák története,
Receptoldalak.
Bemutatkozás
| Statisztikák
| Hirdetési
formák | Hirdetési
árak
|